Claro, “ברור” בספרדית, הינה המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי, מהשפים הוותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינריים חדשניים.
Claro אינה “רק” מסעדה, אלא מקום בילוי, כזה המעניק חוויה שמגלמת בתוכה את כל הידע והניסיון של שמואלי וצוותו באירוח והפקת אירועים. מקום מפגש חברתי, משוחרר, עם אווירה חמה, מוזיקה טובה ומטבח פתוח ועדכני.
המטבח של קלארו Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני, ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון; ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יווון, לבנון וישראל. בתפריט הושם דגש מיוחד על חומרי גלם עונתיים ממיטב התוצרת המקומית בלבד. התפריט עשיר בירקות ופירות בגישת ה – Farm to table. גם שאר מרכיבי התפריט -בשר, דגים ושמן זית מבוססים על תוצרת ישראלית בלבד מתוך תפיסת עולם התומכת בתעשייה המקומית ואחריות לסביבה, תוך שימת דגש על מנות נדיבות ותמחור הגון. התפריט מתעדכן באופן כמעט יומי בהתאם לזמינות חומרי הגלם, ומדי כמה שבועות נבחר ירק עונתי ונעשה בו שימוש נרחב בחלק גדול מהמנות.
בקלארו מעודדים אכילה חברותית ומשפחתית, עם מנות למרכז השולחן, המייצרת תקשורת ומאפשרת להיחשף לטעמים רבים.
אתר: www.clarotlv.com
שעות פתיחה:
ימים א’-ה’:
צהריים – 12.00-16:30
ערב – 17:30-23:00
יום ו’:
בראנץ’ – 9:00-15:30
ערב – 17:30-23:00
יום שבת:
בראנץ’ – 9:00-12:30
צהריים – 13:15 – 16:30
ערב – 17.30-23.00